A+ R A-

Rendezvények

Céges és családi események, baráti összejövetelek, utazási irodák csoportjai

Legyen az ebéd vagy vacsora.
Klasszikus étkezés menüvel, vagy büfével.
Cégek számára kínáljuk szíves vendéglátással éttermünket, ha hazai vagy külföldi üzletfelét egy eredeti hangulatú – egyedi kilátással a teraszról – magyaros étterembe, magyaros ételek kínálatával kívánja vendégül látni. Kérjük, foglaljon asztalt éttermünkben.
Céges rendezvényekhez kérje CATERING SZOLGÁLTATÁSUNK segítségét, mi örömmel SZÁLLÍTJUK HÁZHOZ A SZOLGÁLTATÁSAINKAT.
Magánszemélyek számára a születésnaptól kezdve a névnapon át egészen a legénybúcsú vagy esküvőig, ballagás, keresztelőn át, és még sorolhatnánk a családi események végtelen sorát, mi örömmel állunk rendelkezésükre:
CATERINGÜNK ITT IS SEGÍT ÉS ÖRÖMMEL SZÁLLÍTJA HÁZHOZ A SZOLGÁLTATÁSOKAT.

CATERING

A nagy létszámú rendezvények vendéglátásával foglalkozó szakembergárda több éve rendszeresen bizonyít, országszerte és határainkon túl. Szükség szerint ötven főtől akár több ezer ember vendéglátásáról gondoskodik, legyen az konferencia, bál, szilveszteri mulatság, vállalati rendezvény, esküvő vagy lakodalom.
A hagyományos, magyaros ételektől a különleges specialitásokig, a cukrász és hidegkonyhai készítményektől a svédasztalos lakomáig, nincs lehetetlen.
Óriás bográcsaink 500 litertől 5000 literig már méreteiben is különleges élményt nyújtanak és a benne készíthető magyaros gulyások még mindenütt megállták a helyüket 50 főtől a 33000 fős rendezvényig. Grill felszerelésünkkel akár több ÖKRÖT süthetünk nyárson egy időben vagy készíthetünk ételeket faszénparázson, főzhetünk különlegességeket bográcsainkban. A helyszínt ön választja meg, vagy mi segítünk. RENDEZVÉNYSZERVEZÉS minden szinten az ötlettől a megvalósításig.
Teljes bútorzattal, terítékkel berendezett parti sátrainkat (16 nm-től, több ezer nm-ig) az igényelt helyszínen felállítjuk, az ételeket, italokat a helyszínre szállítjuk és felszolgáljuk.
Jól felszerelt és a legmodernebb igényt is kielégítő HACCP elvein működő konyha, az ételek szállításához szükséges modern eszközök és gépkocsi park valamint a tálaláshoz szükséges eszköztár biztosítják rendezvényeink sikerességét.